5/5
  • Swish
  • Grym mobilplattform
  • Många bettingmarknader

18+ | REGLER & VILLKOR GÄLLER | SPELA ANSVARSFULLT | WWW.STODLINJEN.SE

William Hill recension

Namnet William Hill har varit en stor del av den brittiska spelindustrin i över 80 år.  De har haft enorm framgång med sina spelbutiker över hela landet och när spelindustrin gick online kunde även svenska spelare ta del av deras utbud, och det är ingen överraskning alls att de har nått enorma framgångar inom det området av spelindustrin sedan de lanserade sin hemsida 1998. De är börsnoterade på Londonbörsen så när du satsar hos dem kan du göra det med fullt förtroende och känna dig helt trygg med dina pengar i deras händer.

William Hill erbjuder en webbplats för kunder från 175 länder med 28 olika språk tillgängliga. Webbplatsen har ett stort antal spelmöjligheter tillgängliga. Oavsett om du gör ante-post-satsningar, satsar före matchstart eller vill pyssla med livebetting, erbjuder William Hill allt detta samt livestreaming av topphändelser från hela världen.

Mobilcasino

När du börjar spela på William Hills webbplats finns det så mycket som händer, att du inte kommer vilja missa någonting alls. Du vill hålla koll med den viktiga matchen du har gjort en satsning på och kanske göra några fler livebets om du kan. Det är där William Hills app blir så viktig. Den gör att du kan hålla dig uppdaterad med vad som händer, och kunna följa och satsa när du vill och var du än är. Den kommer snabbt att bli en viktig del av din William Hill-upplevelse.

För mer omfattande information om William Hill-appen är det bäst att gå till FAQ-sektionen på deras hemsida. Detta inkluderar en sida som är helt tillägnad information om William Hills app och har en länk till var du kan ladda ner den. Vi rekommenderar att du skaffar appen on du vill ta ditt spelande på allvar och slippa risken att gå miste om chansen till de riktiga stora pengarna.

Sportsbetting

William Hills sportsbook erbjuder sina kunder en mängd event att satsa på. Under hela dagen finns odds tillgängliga på live-evenemang från hela världen. Du kan tillbringa morgonen med att betta på evenemang i Asien och Australien, gör dig sedan på eftermiddagen redo för massor av europeiska evenemang, inklusive brittisk och irländska hästkapplöpning på dagtid, kvällsmatcher från hela Europa. Men glöm att gå till sängs efter det, eftersom det finns gott om händelser på gång från Sydamerika och USA, sporter som amerikansk fotboll, basket, baseboll och ishockey.

Och det är inte bara de allra bästa evenemangen som är tillgängliga för att satsa på hos William Hill. Du får också chansen att satsa på reserv- och ungdomsmatcher för att hålla det stadiga flödet av bettingmöjligheter inkommande under hela dagen. Återigen är detta ett område där det är viktigt att använda tillgänglig statistik för att förbättra dina chanser att pricka in en vinnare.

Livebetting

Att kunna följa en match när den händer gör vadslagning så spännande och det är ännu bättre om du faktiskt kan se matchen. Livebetting erbjuder kunden chansen att lägga insatser under hela sporthändelsen. Det innebär att du kan fortsätta att plocka vinnare om turen är med dig, samtidigt som oddsen ständigt förändras under hela spelet. Det innebär också att om du har gjort en insats innan spelet och din satsning inte står sig särskilt bra kan du göra livebets för att försöka rädda situationen. Kom dock ihåg att aldrig spela för mer pengar än du från början hade tänkt, för att undvika spelberoenden och andra problem.

Livestreaming på William Hills webbplats täcker en mängd olika ligor från länder över hela världen, inklusive Tyskland, Argentina, Nederländerna, Turkiet och Portugal. De spel som inte har livestreaming har grafik som visar dig var bollen är. Det finns också massor av statistik som hjälper dig när du bestämmer dig för att göra ett livebet. Detta inkluderar detaljer om hur många skott varje lag har gjort, och all annan information som du kan behöva för att kunna fatta rätt beslut.

Hur du registrerar dig

Registrering med William Hills webbplats tar inte alls lång tid att göra. När du går till webbplatsen, titta i det övre högra hörnet av sidan där du kommer att se rutan “gå med nu”, Du kan inte missa den eftersom bakgrunden är grön och sticker ut på den annars blå webbplatsen.

En låda öppnas nu och det här är registreringsformuläret du behöver fylla i för att bli medlem på William Hills webbplats. Det är den vanliga uppsättningen frågor som rör dina personuppgifter och sedan användarnamnet du vill ha, ditt lösenord, en säkerhetsfråga, den valuta du vill använda och din insättningsgräns. Du behöver sedan bara godkänna webbplatsens villkor och ditt medlemskap är färdigt. Du kan sedan fylla i uppgifter om den betalningsmetod som du vill använda när du gör insättningar och uttag på webbplatsen.

Vårt omdöme

Vi har testat William Hill och kunde inte hitta några större nackdelar. Allt funkar precis som det ska, utbudet är stort, kundtjänsten är kunnig och talar flytande svenska. Vi kan starkt rekommendera denna bettingsajt till både nybörjare och mer erfarna spelare.                                                   

Vanliga frågor

Ja det gör det men de ändras konstant så det blir bäst att du kollar direkt på sidan.

Vi testade supporten via deras live chatt och fick en snabb respons under 1 minut.

Omsättningskraven är medelmåttiga, de är inte superbra men de är inte dåliga heller.

För tillfället kan du inte använda Swish när du sätter in pengar.