De bästa bettingsajterna i Sverige

Vi strävar efter att presentera de bästa vadhållningswebbplatserna, som godkänts av Spelinspektionen, så att du bäst kan njuta av din spelupplevelse. Alla de bookmakers som vi listar har ansvarsfullt spel som policy, och är några av de bästa bettingsajterna på den svenska marknaden – Så luta dig tillbaka och njut.

Grunderna du bör känna till

Innan vi går in på hur vi identifierar de bästa bettingsidorna på marknaden är det viktigt att påminna oss om hur en bookmaker fungerar.

Dessa operatörer, som även är kända som bettingsajter, eller mer vardagligt som “bookies”, är specialiserade på onlinebetting – som kan vara satsningar på populära sporter som fotboll, hockey eller basket, eller på någon annan organiserad sport som är godkänd enligt Spelinspektionen (den svenska myndigheten som reglerar sportsbetting).

Dessa bookmakers är speciellt utformade för att vädja till en bred publik, men är främst avsedda för sportentusiaster. Det är ofta så att dessa spelare dras till stora matcher, men det är inte ovanligt att satsa på mindre event också. På ett stort antal sportevenemang erbjuder bookmakers många olika spel, som beräknas enligt sannolikheten att en viss händelse ska ske, såsom vilket lag som ska vinna en fotbollsmatch. Genom att satsa på dessa olika odds kan en spelare tjäna pengar på framgångsrika satsningar. Det är ofta så att de bästa online bettingsajter kommer att vara de som erbjuder de bästa potentiella vinsterna – ren logik.

4.6/5
  • Swish
  • Grym mobilplattform
  • Många bettingmarknader

18+ | REGLER & VILLKOR GÄLLER | SPELA ANSVARSFULLT | WWW.STODLINJEN.SE

4.4/5
  • Swish
  • Bettingsida
  • Pålitliga ägare

18+ | REGLER & VILLKOR GÄLLER | SPELA ANSVARSFULLT | WWW.STODLINJEN.SE

Hur identifierar man den bästa online bettingsajten?

Eftersom det finns ett stort antal bookmakers som för närvarande är verksamma på marknaden kan det vara svårt att navigera genom myllret för att välja den bästa operatören. Av denna anledning vill vi kunna ge dig råd och erbjuda dig den bästa sportspelserfarenheten, och har därför etablerat en ranking av de bästa bookmakers online, baserat på en objektiv och rationell analys. Du hittar denna ranking ovan.

Så då återstår frågan vilka aspekter vi bör använda för att avgöra vilka bettingsajter som är de bästa, och därför vilka som förtjänar dig och dina pengar. Enligt våra experter finns det flera faktorer att ta hänsyn till.

För det första som vi redan har nämnt, är det de odds som sajten kan erbjuda som spelar en stor roll i utvärderingen av olika spelsajter. När oddsen som erbjuds är högre ökar de potentiella vinsterna för en spelare, och det är bookmakers som regelbundet erbjuder de bästa oddsen på alla sporter som håller sig ett steg före konkurrensen. Som sådan är det ett av de viktigaste kriterierna som vi tittar på när vi rangordnar de bästa bookmakersen.

För det andra måste ryktet hos en sportsbettingsajt också beaktas innan du öppnar ett konto. Även om de licenser som utfärdats av Spelinspektionen ger en indikation på spelarens säkerhet rekommenderas det också att registrera sig hos en bookmaker som har ett gott rykte för att säkerställa en 100% säker spelupplevelse, utan risk för problem längre fram. Således har vi i vår ranking bara inkluderat operatörer som uppfyller alla nödvändiga kriterier relaterade till bettingsäkerhet – för det personliga skyddets skull.

Därefter tittar vi på sajternas allmänna bettingerbjudanden. Till exempel är betyget här baserat på erbjudanden som registreringserbjudanden; typer av satsningar som erbjuds, sportspel tillgängliga, livebetting-gränssnitt (satsningar under spelets gång) eller kvaliteten på webbplatsen – oavsett om den är mobil eller stationär (grafik, hantering etc.). Ju mer en bookmaker erbjuder, med hög kvalitet, för varierade satsningar, desto högre betyg kommer webbplatsen att få. Också mycket viktigt är att vår ranking av de bästa bookmakers också bygger på förhållandet mellan operatören och dess kunder. Kundservice, tillgängliga betalningsmetoder, svar på kundfrågor och även sociala medie-närvaro är några av de många aspekter som har analyserats av vårt team för att bidra till den övergripande rankningen av en bookmaker.

Slutligen, genom att kombinera alla dessa olika parametrar, har våra specialister lyckats fastställa en klassificering av de bästa platserna att satsa på idag – en ranking som kommer att uppdateras varje vecka efter en ny utvärdering av de ovan nämnda kriterierna. Du kan satsa med lugn i sinnet –vi har tagit hand om allt.

Varför registrera dig hos alla bästa bookmakers?

De bästa bookmakers, speciellt utvalda från flera webbplatser som erbjuds på den svenska marknaden, som anges i vår ranking har alla sina egna fördelar, och var och en förtjänar din uppmärksamhet genom en registrering. Under alla omständigheter kommer du att få nytta av att registrera med alla dessa webbplatser för att öka dina potentiella vinster, som vi nu kommer att förklara.

Oavsett om du vill satsa på de bästa oddsen under alla omständigheter, att dra nytta av de olika bookmakers registreringserbjudanden (t.ex. gratis spel, återbetalade satsningar, bonusar utan insättning etc.), eller helt enkelt att ha tillgång till olika kampanjer varje vecka (inklusive erbjudna satsningar, ökade odds, jackpottar, utmaningar, etc.), kommer att öppna ett konto på alla sportsbettingsajter som presenteras i vår ranking onekligen att vara det bästa du kunde göra.

Genom att ha ett spelarkonto med alla de bästa bookmakersen i Sverige, kommer du att kunna dra nytta av alla fördelar med varje webbplats och därmed ge dig själv möjlighet att få ut bästa möjliga vinster under hela året. Om du till exempel vill satsa på ett visst lags seger mot ett annat, men du inte är registrerad hos operatören som erbjuder de bästa oddsen, kommer du automatiskt att gå miste om lite pengar. En sådan situation skulle uppenbarligen inte ha inträffat om du hade öppnat ett spelkonto med alla de bästa operatörerna på marknaden, en av de många fördelar som finns med att öppna spelarkonton med flertalet webbplatser.

Sammanfattning

Registrera dig hos alla spelsajter som ingår i vår ranking. Oavsett vem du väljer att registrera dig hos först, är de alla några av de bästa sajterna att satsa på just nu. Så tveka inte, det tar bara några minuter att registrera dig.

Vanliga frågor

Det finns många bra bettingsidor på den svenska marknaden. Vår personliga favorit är Betsson.

De flesta bettingsidorna i Sverige kräver ett konto i dagsläget.

Det beror helt klart på hur mycket man satsar. Den största vinsten i Sverige ligger på 900 000 kr så länge.

Det beror på vilken bettingsida samt vilken betalingsmetod du väljer. Det kan dröja allt från 1 dag till 7 arbetsdagar.